Welkom in het AAC Serenity.

Sandra van Loveren

Mijn naam is Sandra van Loveren en ben astrologe coach en counseler van beroep.

In mijn praktijk begleid ik mensen op basis van individuele begeleiding zowel op regelmatige basis zowel als eenmalig contact.Intergriteit staat op de eerste plaats bij mij net als vertrouwen

Heeft u vragen dan kunt u kontakt met mij opnemen middels mijn email aac @ astroadvies.com
of telefoonnummer 06 24 39 53 52

Op deze site kun je door de site scrollen met behulp van de aanklikbare buttons links of via de horoscoopcirkel linksboven.

Veel plezier.

Als eerste een kijkje in de huidige tendensen in het kosmische weer van deze maand

Sandra van Loveren

Kosmische weer April 2012.

April 2012

Na een hele actieve maand maart met veel nieuwe startmomenten, zullen in april 2012 de ingezette veranderingen nog steeds doorwerken.
Er heerst veel verwarring en chaos in de gedachten omdat Neptunus de eerste helft van april nog steeds de beheersende kracht zal zijn.

We starten de maand april met Mercurius nog steeds retrograde in Vissen (tot 4 april).
Vanaf 11 maart 2012 is Mercurius retrograde gaan lopen in Ram. Vanaf 23 maart loopt hij in Vissen.

In maart zat het startpunt van de nieuwe activiteiten en na de 11de begon het in te dalen op een wat onrustige manier.

De eerste fase van deze Mercurius retrograde periode is dus al geweest en nu zitten we in de tweede (Vissen) fase, hetgeen het loslaten van het oude betekent.
Als op 4 april Mercurius weer direct gaat lopen zullen de gedachtengangen van de afgelopen periode meer tot uiting komen.
Langzaam begint alles los te komen en gaat weer vooruit.
Het is het stukje van accepteren en loslaten van wat was, wat nu speelt.
En omdat Venus op 3 april in Tweelingen gaat lopen, komt de aandacht nog meer op communicatie te liggen.
Maar ook leuke uitjes en het netwerken met vrienden en bekenden vallen hieronder.
En na 3 weken chaos met Mercurius retrograde in onze dagelijkse kalender en onvoorziene zaken op fronten die met vervoer, communicatie en oude bekenden te maken hebben gaat het leven terug in het normale patroon, maar met het nieuwe erin mee.

Volle maan 06-04-2012

De volle maan van 6 april staat in Weegschaal en Ram.
Alles staat in het teken van relatie tot elkaar.
Wat je zelf wilt en wat goed is voor de relatie met een ander staat tegenover elkaar. Er is echter een tendens van laat nog maar even, maar onderhuids broeit er wel al iets wat nog niet geheel tot uiting komt.
Het rekening houden met de ander en het rekening met jezelf houden staat onder spanning.
Emotionele innerlijke uitbarstingen, innerlijke woede en huilen behoren tot de mogelijkheden, zeker als deze maan je eigen horoscoop goed raakt. Het is de bedoeling dat er nu zaken uitgepraat worden in relaties. Bepaalde patronen in de relaties zijn toe aan vernieuwing. Denk eens na over wat jezelf nu graag wilt verbeteren in de relatie.
Bij deze volle maan staat de Zon in Ram en Mars in Maagd, oppositie Neptunus en vierkant Venus.
Deze constellatie vraagt om vergeving voor gedane zaken en wil op een hoger niveau weer starten.

Zorg ervoor dat je duidelijk bent en niet verstrooid aan het gesprek begint.
Licht eens het tipje van de sluier op en maak een begin om erover te praten met diegene.

De Maan in Weegschaal, Venus in Tweelingen vierkant Mars en Neptunus, en Mercurius in Vissen.
De behoefte om in actie te komen en te praten eindigt waarschijnlijk in eerste instantie in een poging die mislukt.
Waarom? Omdat de energie juist nu erop gericht is de harmonie niet te willen verstoren en je snel afgeleid bent.
Maar het T-vierkant tussen Mars en Neptunus en Venus ertussen in culmineert in een groot vierkant als de Maan oppositie Venus komt te staan op 9 april.
Omdat deze Maan dan ook een samenstand maakt met de transisterende Noordknoop is het een belangrijke dag om de horizon open te gaan stellen en het inzicht te laten komen.
Het liefst in harmonie, maar als dat niet mogelijk is,.. komt de chaotische turbulentie van de overige energieën los en staat men waarschijnlijk met open ogen te kijken naar het schouwspel wat zich voltrekt en waar men zelf al dan niet aan meespeelt.
Het T-vierkant blijft actief tot ongeveer de 16de april wat weer een belangrijke tijd aangeeft.
9 april gaat ook Pluto Retrograde lopen die sinds 16 september direct loopt. Deze zal tot 17 september 2012 retrograde gaan lopen en ons de mogelijkheden bieden om alles goed bij de hoorns te vatten. De paar dagen om 9 april heen zullen dan gekenmerkt worden door zuivering en versobering en to the piont komen in jezelf.
Pluto stevend vanaf nu af op het eerste vierkant met uranus wat in juni zal gaan plaatsvinden. De aanzet tot de ommekeer is aangeboken. Uranus direct op pluto aan en pluto retrograde op uranus aan. De onmoeting in juni zal ik tegen die tijd uitleggen waar het om draait. Maar ga ervanuit dat plotselinge veranderingen er zeker zullen zijn.

Op 14 april gaat Mars direct lopen wat de impasse voorbij betekent en vanaf nu is actie aangezegd. Mars is retrograde gaan lopen op 24 januari met een enorme impact met die grote zonnevlam van toen. En nu gaat deze dus direct lopen, nog steeds in het dierenriemteken Maagd waar Mars al vanaf half november in verblijft. Dus onze grote opruiming is aangezegd en vanaf 14 april dus in de 3de fase, de uitvoerende fase. Echter, in het begin van de 3de fase staat Mars tegenover Neptunus dus de tendens van uitvoering van de grote opruiming wordt in eerste instantie op een spiritueel niveau uitgeleefd. Dit kan in de concrete werkelijkheid dus gemakkelijk chaos en verwarring brengen als men niet openstaat voor het loslaten van het oude.

Omdat Mars op dat moment ook nog eens zeer belangrijk is gezien de nieuwe maan en het vierkant met Venus heeft het van alles met relaties en verbintenissen te maken. Maar ook zit er een zakelijke kant aan. Deze wordt nog meer versterkt omdat de Zon op de 16de april tegenover Saturnus komt te staan, wat het licht laat schijnen op onze ambities. Omdat Saturnus nog steeds in Weegschaal loopt, is het ook weer gericht op concrete fundamenten neerzetten. Vooral nieuwe fundamenten op alle verbintenissen die men aangaat en al heeft. Maar ook financiële zaken worden momenteel aangesproken.

Als Mercurius in Ram gaat lopen op de 17de april kunnen we zeggen dat de startkracht, begonnen in maart, nu vooruitgang boekt om ook echt te kunnen beginnen.

Nieuwe maan 21 -04-2012

De nieuwe maan op 21 april vindt plaats in Stier en maakt een mooie grote driehoek naar Mars en Pluto.
Dit geeft aan dat men nu positief en harmonieus kan handelen om tot zuivering en rust te komen. Omdat het een begin is, dat is nieuwe maan altijd, is het verstandig dit te onderkennen en zodanig ook in te zetten.
Omdat het een driehoeksaspect is kan het namelijk latent blijven en heeft het een aanzet nodig.
Die aanzet zit hem in de communicatie.
Dit omdat de nieuwe maan onder heerschappij van Venus in Tweelingen staat, die weer onder heerschappij staat van Mercurius.
Deze Mercurius is de krachtigste momenteel.
Nu is het zo dat Mercurius op 22 april, dus 1 dag later, weer exact Uranus staat.
Dit belooft dus snelheid en actie. Maar let op met te snel zijn.
Zorg ervoor dat je, je rust bewaart, een ongeluk zit in een klein hoekje.
Dus houd je ogen open. Nieuwe ideeën en impulsen, een nieuwe kijk op zaken (sommige al begonnen in maart), krijgen nu extra startkracht.

De maand sluit af met de grote driehoek tussen Mars, Pluto en de Zon die vanaf de nieuwe maan steeds exacter werd. Dus de wortels van alle acties komen nu stevig in de grond. Men moet alleen aandacht eraan geven en de juiste manier van interactie inzetten om het gedaan te krijgen.

Tot zover april 2012. Volgende maand ga ik verder met Venus die retrograde gaat lopen in mei.

Veel succes allemaal en mochten er vragen zijn, neem dan even contact met me op via www.astroadvies.com.

Sandra van Loveren

April 2012

Maart 2012

_______________________________________________________________________________________________________________

Vanaf januari 2011 ben ik ook te bereiken via astrotv waar ik als astrologe aanwezig ben voor consulten maar ook heb ik thuis mijn eigen consultpraktijk

Meer info stuur me een email. Zie contact pagina

In het menu hierlangs kan men bladeren door deze site

Voor consulten en vragen klikt men op contact en op het visitekaartje staat mijn telefoonnummer en contactgegevens door op het visitekaartje te klikken kan men mij emailen

Astrologie Filmpje

In onderstaand filmpje is beschreven hoe astrologie door duizenden jaren heen steeds terug te vinden is in religies.
Zeer de moeite waard om eens te bekijken als astrologie liefhebber.
Let Op! Deze is wel engelstalig