Astroparty

Algemene informatie Astroparty

Astroparty is een spel gebaseerd op astrologie. Het wordt geleid door een erkende astroloog.
Iedere deelnemer krijgt zijn eigen horoscoop van de spelleider, als je bij het AAC boekt is dat astrologe Sandra van Loveren. Het spel wordt op een speelse manier gebracht, echter wordt de astrologie serieus geduid. In onze ervaring wordt er veel gelachen bij het spel.
Het is niet nodig om iets van astrologie te weten. Indien gewenst kan er een korte uitleg gegeven worden voor aanvang van het spel.

Hoe werkt het?

Het is een spel met een speelbord en pionnen, deze manoeuvreren we over het speelbord aan de hand van de de gegooide ogen op de dobbelstenen.
Er zijn drie astrologische dobbelstenen nodig om het spel goed te kunnen spelen.
1 huizen dobbelsteen
1 planeten dobbelsteen
1 zodiak dobbelsteen
Waar je pion op terechtkomt daar vertelt de astroloog iets over, namelijk over hoe dat in jouw horoscoop staat.
Zo maak je kennis met de andere deelnemers op een hele speciale manier.
Als de astroloog te lang vertelt staat er in het midden van het spel een hotelbel waar iedereen op mag slaan als hij vind dat we door kunnen gaan met het spel.
Lachen dus,...!
Tevens leer je dat astrologie iets heel anders is dan wat in de horoscooprubriek in de krant of tijdschrift staat.
Als je op een planeet komt krijg je ook een toepasselijk presentje en kun je reductiebonnen voor consulten bijeen krijgen als je op jupiter komt bijvoorbeeld.

Voor wie is Astroparty?

Astroparty is geschikt voor iedereen.
Voor verjaardagen, studentenfeestjes( informeer naar studententarieven bij mij), bedrijfsfeestjes, familieavonden of zomaar voor de fun het kan allemaal.
Het spel zal ongeveer 3 uur duren, en er is een maximum van 8 personen voor 1 spelleider, bij meer personen maken we er een jupiterparty van en zal ik andere spelleiders benaderen om ook te komen.
Op www.astroparty.eu staat nog veel meer uitleg over dit spel, en ook staan daar de adressen van de andere spelleiders, mocht het AAC niet in je buurt zijn.
Voor de prijs zie de tarievenpagina