Mijn werk & ik

Sandra van LoverenSandra van Loveren

Mijn naam is Sandra van Loveren en ben woonachtig in Vlodrop, Limburg (Nederland).

Waarom heb ik voor de astrologie gekozen?

Toen ik klein was vroeg ik mij al dikwijls af waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Ik begreep dat niet en zocht antwoorden, overal zocht ik, in de religies, culturen, in de bibliotheek, vertoefde ik dagen en dagen. Maar niets beantwoorde de vragen waarmee ik worstelde, totdat ik de astrologie ontdekte. Voor mij ging er een wereld open, en ik verdiepte mij erin met mijn hart en ziel, en de door mij opgedane kennis wil ik nu ook graag mijn medemensen ter beschikking stellen die ook met vragen worstelen en antwoorden zoeken.

Mijn achtergrond;

Geboren in Venlo- Blerick op 30-9 1978, en heb de volgende opleidingen gevolgd:

  • HAVO
  • Sportmassage (anatomie/fysiologie)
  • Fysiotherapie
  • HBO Toeristisch Management
  • CHTA (Centrum voor Humanistische & Transpersoonlijke Astrologie)
  • Yoga
  • Tai Chi

Verder ben ik in 2001 moeder geworden van een dochterje en in 2004 van een zoontje.

In 2007 heb ik het AAC Astrologisch Advies Centrum Serenity opgericht.

Als astrologe ben ik ook nog steeds bezig meer te leren, men is nooit uitgeleerd als het om het leven en astrologie draait.

Ook ben ik bezig om een basiscursus astrologie in de omgeving van roermond op te zetten bij interesse kun je me altijd even mailen via aac @ astroadvies.com ( wel even de spaties eruithalen vanwege de spam) of klik op contact en links en dan op het visitekaartje.

Ik ben Lid van het ISAR, dat is de International Society of Astrological Research, gevestigd in de VS al zijn er wereldwijd dependances te vinden.
Ook beheer ik www.cosmic-connections.net waar men de recente astrologisch Agenda van Nederland en de Internationale Congres Agenda kan raadplegen.
In december 2007 stond ik in de Sante onder de rubriek Hart en Ziel en vertel ik over astrologie.

Ik ben te bereiken voor consulten in mijn AAC Serenity en via Astro TV.

Sinds 2012 ben ik gevraagd om ook meer coaching counseling te geven dus deze tak is in mijn bedrijf nu groeiende. Mijn ervaring is dan ook in de loop van de jaren steeds meer deze richting opgegaan, en na de inmiddels meer dan duizend consulten is de tijd er rijp voor.

Im mijn werk kom ik dan ook met vele verschillende mensen en net zoveel verschillende situaties in aanraking, De ervaringen met verschillende zaken, relaties, je eigen levensweg en keuzes, verlies verdriet, waarom toch? kinderen scheiding sprirituele ontwikkeling en nog veel meer zijn enkele onder5werpen waar ik me met mijn werk mee bezig hou.

Wat ik doe probeer ik zo goed mogelijk te doen, gericht op de persoon zoals het aangepast wordt op de unieke eigenschappen van mijn client, iedereen is anders en iedereen heeft andere ervaringen en dat is niet meer en niet minder dan die van een ander, wat het ook is wees bij mij verzekerd van respect voor jou gevoelens en gewaarwordingen. Vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel en integriteit is vanzelfsprekend.

Ik hoop dat dit jullie een duidelijk beeld van mij heeft gegeven.